APIA: Crescatorii de animale vor incasa banii ajutorului de stat

Crescătorii de animale vor încasa banii pentru cererile din iulie 2020! Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor prin Centrele Județene. Banii vor fi acordați pentru serviciile prestate de fermieri în luna iunie și trimestrul al II-lea din 2020.

Potrivit APIA, suma totală autorizată la plată este de 15.471.469,19 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Suma se va împărți la 87 de solicitanți care au depus dosarele pentru această formă de ajutor din sectorul creșterii animalelor, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole