APIA, AZI: Ultimele plăți pentru crescătorii de animale!

Veste bună pentru crescătorii de animale: Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) face de astăzi ultimele plăți aferente serviciilor prestate pânaă la sfârșitul anului 2022.

„Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în anul 2022, diferența lunii septembrie și trimestrul III, precum și lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2022 și trimestrul IV”, se arată într-un comunicat al Agenției remis, marți, redacției AgroTV.

Suma autorizată la plată este în valoare de 15.828.180,35 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Dar unde sunt bani pe ecocert apia pe 2022 pe Sălaj în Șimleu Silvaniei nu au primit nimeni bani ??? Pe agricultura (livezi puiet nuci ecologic) fiind puse dosarele la plată de anul trecut totul la zi. Sunt familii care depind de acești bani!!! Oameni buni? Ieste o inversiune de cîteva mii de euro chiar la 2 hectare de teren cu puiet în proprietate, cu contract de 8 ani blocați fără nici un venit și întreținerea acestora interzis oprire, vînzare etc ce faceți oameni bolonzi cu noi????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole