APIA, ULTIMA ORĂ: 2,66 milioane de lei, ajutor de stat pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plăți reprezentând ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor pentru ameliorarea raselor prestate în luna februarie 2024.

„Suma autorizată la plată este în valoare de 2.660.210,43 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 61/2023 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor”, se arată într-un comunicat al APIA remis miercuri redacției AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Tovarășe Pintea… Hristos a înviat! Gata, au trecut sărbătorile pascale, ieși puțin de pe sezlongul din Maldive si dă un răspuns fermierilor! Trezeste-l si pe nenea Barbu si haideți la serviciu…oamenii așteaptă ANT-urile?! Probabil si in concediu ati facut ordine de plată ptr ca am observat că toată lumea este intrată de o lună a plată, dar aproape nimeni nu a incasat nici un ban!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole