22 iunie 2021 - 21:25

Apel la SONDAJ: Efectele pandemiei de coronavirus asupra agriculturii

Sectorul agriculturii este direct afectat de criza provocată de noul coronavirus. Producătorii locali, fermierii și toate persoanele angajate în acest domeniu au de trecut prin momente dificile. Pentru a înțelege mai clar care este situația în agricultură și care sunt efectele pandemiei de COVID-19 a fost realizat un sondaj care este adresat tuturor fermierilor, producătorilor și persoanelor care sunt angajate în acest sector.

Compania de cercetare de piață, Market Insight, și-a propus să ofere o perspectivă credibilă asupra factorilor de decizie și a publicului în general în ceea ce privește evoluția în agribusiness și în industria alimentară, efectele „coronavirusului” în economie și pașii de urmat.

Reprezentanții companiei de cercetare informează că vor trimite un rezumat al rezultatelor studiului tuturor persoanelor care au completat chestionarul online. De asemenea, va avea loc și o extragere la sorți cu premii precum pendrive (memorii USB), stilouri elegante sau vinuri.

Pentru completarea sondajului tastați AICI-SONDAJ.

Punctele cheie ale studiului vor fi publicate în beneficiul respondenților și a profesioniștilor din domeniu. Acest val al sondajului este non-profitabil. Timpul necesar completării este de 8-12 minute. Dacă aveți întrebări, puteți contacta echipa Market Insight la adresa de e-mail: sondaje@agrimr.com.