Anunțul unui apicultor care i-a înfuriat pe colegii de breaslă

Un anunț postat pe Facebook a pus pe jar comunitatea apicultorilor, care au reacționat comentând și făcând diverse presupuneri asupra motivului real și a identității autorului postării.

„Vând miere de salcâm, 1000 kg producție 2024, la prețul de 18 lei/kilogram”, suna anunțul postat pe grup de apicultorul Augustin Barbu. 

Anunțul i-a înfuriat pe colegii din breaslă, care îi reproșează că este un preț prea mic pentru vânzare. 

„Și după ne miram că ne oferă samsarii 8 lei pe kg! Ne vindem munca pe 2 lei”, a răspuns printr-un comentariu unul dintre urmăritorii grupului. 

Un alt urmăritor consideră că doar mierea de proastă calitate poate fi oferită la acest preț: „Nu există atâta miere la un loc nicăieri în țara asta. Sirop de porumb și alte făcături, poate. 80% din mierea din magazine este contrafăcută”. 

- Publicitate -

Totodată, apicultorii bănuiesc că anunțul ar fi fost publicat intenționat de samsari, cu scopul de a scădea prețul mierii din piață.

„Aceștia sunt samsari! Testează piața să vadă la ce preț li se oferă «marfa», ca să știe cât să ne ofere. Ar trebui scoși și blocați de pe grupuri”, a subliniat printr-un comentariu Emma Poenariu. 

 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole