Anunțul făcut AZI de ministrul Petre Daea pentru fermierii afectați de secetă!

În sfârșit, o veste bună pentru fermierii afectați de secetă! Ministrul Agriculturii, Petre Daea a anunţat vineri, că are confirmarea de la Comisia Europeană privind ajutorul de 365 de milioane de lei aprobat în Guvern, astfel că, în perioada următoare, banii vor ajunge în conturile fermierilor.

„Anul acesta a fost un an greu pentru fermieri, dar vreau să vă informez că în momentul acesta avem confirmarea de la Comisia Europeană că acel mecanism pe care l-am promovat, cu un efort excepţional din partea Guvernului, de 365 de milioane de lei, acest sprijin va ajunge imediat în conturile fermierilor care au avut de suferit pentru culturile ce au fost afectate de secetă în acest an”, a declarat Petre Daea jurnaliștilor prezenți vineri la deschiderea târgului „Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti”, organizat în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Ovine „Păstorul Crişana” Arad şi cu sprijinul altor forme asociative ale crescătorilor de ovine din România.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole