Anunț MADR: a scăzut numărul cererilor unice de plată!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță că numărul cererilor unice de plată depuse anul acesta a scăzut semnificativ față de anul trecut.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a încheiat luni, 16 mai, Campania de depunere fără penalități a cererilor unice de plată.

„De la an la an, fermierii sunt tot mai conștienți de importanța comasării terenurilor pentru a crește productivitatea și competitivitatea pe piață. Astfel, în perioada 01 martie – 16 mai 2022, au fost depuse 778.552 cereri unice de plată pentru o suprafață de 9.902.113 hectare. Față de anul anterior, numărul cererilor a scăzut cu 36.739 cereri, în timp ce suprafața agricolă a crescut cu 9.844 ha”, se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a MADR.

Campania de primire a cererilor unice de plată continuă timp de 25 de zile, respectiv până la data de 10 iunie 2022 inclusiv, cu aplicarea de penalități de 1% pentru fiecare zi de întârziere, precizează reprezentanții MADR în anunțul postat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole