Anunț: Lansarea Start-Up Nation 2022 și a altor măsuri de finanțare pentru IMM-uri

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) anunță lansarea în cursul acestui an a mai multor programe de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM), într-un comunicat de presă remis AGRO TV.

Astfel, în cursul anului 2022, MAT urmează să lanseze programul Start-Up Nation 3 și alte scheme de finanțare pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii (IMM), iar în această perioadă se finalizează ultimele plăți pentru beneficiarii Măsurilor 1 și 2 din schema de ajutoare de stat în baza OUG 130/2020.

Potrivit MAT, vor fi lansate, gradual, cea de-a treia ediție Start-Up Nation, programul național de microindustrializare, cel de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață, programul multianul pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii, cel pentru înființarea și dezvoltarea de incubatoare tehnologice și de afaceri, precum și programul pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului.

„Am încredere că execuția bugetară bună ne va aduce la rectificarea din această vară sume importante pentru a doua parte a anului, astfel încât să puterm derula toate investițiile pe care ni le-am propus, la nivelul excelenței mediului de afaceri românesc”, a precizat ministrul Constantin-Daniel Cadariu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole