ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TOȚI APICULTORII

Proprietatile produselor agricole nu mai sunt un secret pentru nimeni. Daca aveti nevoie de o infuzie de vitamine si minerale, produsele stupului, va ofera toata doza necesară zilnic in doar o singura lingurita. Mai multe amanunte, in material urmator.
Dupa miere, cel mai cunoscut produs apicol este polenul. Acesta este cel mai complex polivitamizant, are vitamine din absolut toate grupele, dar si minerale, proteine, aminoacizi si este un aliment complet pe care-l putem folosi ca un supliment, spun specialistii in nutritie.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Acest produs isi pastreaza calitatile in procent de 100% doar prin congelare imediat dupa recoltarea din stup. Temperatura de congelare trebuie mentinuta pe tot lantul de distribuţie. De ce nu ingheata? Polenul contine foarte putina apa, asadar nu ingheata si foarte fi pastrat in congelator, dar si scos apoi fara probleme.

Vitamine, minerale si enzime contine si mierea naturala. Aceasta se deterioreaza doar daca o preparati termic, la peste 40 de grade.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

In aceste conditii, descarca o substanta toxica denumita hidroximetil furfural. De aceea nu se consuma ceai fierbinte cu miere si nici nu se fac prăjituri cu miere la cuptor. De asemenea, atenţie la conditiile de păstrare. Mierea este un aliment exceptional pentru ca nu are termen de valabilitate. Se stie ca o miere naturala nu se strica, dar nici nu este recomandat sa fie tinuta la soare pentru ca in felul acesta au loc procese de descompunere, ne avertizeaza nutritionistii.

Totodata, introduceti in alimentatia diversificata si laptisorul de matca. Cel mai bun este cel crud. Doar matca se hraneste cu aceasta substanta. Nu degeaba este cea mai longeviva albina, care reuseste sa depuna oua zilnic, de cateva ori peste greutatea ei.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Pornind de la aceste informatii s-a ajuns la concluzia ca laptisorul este un ingredient atat de valoros si poate fi folosit de persoanele convalescente si devitalizate.

Poate fi consumat bineinteles de orice persoana sanatoasa. Dar calitatile acestui produs de excepţie se mentin doar la frigider. Inca de la recoltare, de la stup pana cand ajunge la consumator, se pastreaza la frigider, la maximum 5 grade.

Un alt produs premium al stupului, extrem de hranitor este pastura. Paine albinelor, cum mai este denumita ea, este un excelent adjuvant in detoxifierea organismului. Este un produs recomandat in special persoanelor care sufera de afectiuni hepatice si ale tubului digestiv, precum si celor care au probleme circulatorii, precum ateroscleroza. Dar, la fel ca si celalte, ea se pastreaza doar la frigider.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole