Anunț IMPORTANT de la ANZ! Ce animale trebuie prezentate la control

Crescătorii de animale care vor să primească subvențiile SCZ și ANT anul acesta trebuie să țină cont de o nouă condiție care trebuie îndeplinită la controalele efectuate de către Agenția Națională pentru Zootehnie (ANZ). Directorul instituției, Florinel Bîrcă, a explicat despre ce este vorba, într-un interviu acordat realizatorului Ovidiu Ghinea.

”Agenția Națională pentru Zootehnie desfășoară, în momentul de față, o activitate deosebit de importantă, de verificare a cererilor unice de plată depuse la APIA în vederea accesării subvenției pe SCZ și ANT.

Vreau să le transmit fermierilor că, începând de anul acesta, așa cum spun procedurile făcute de către noi, trebuie să prezinte atât femelele înscrise, cât și reproducătorii masculi. De ce spun lucrul acesta? Fiindcă știu că, de cele mai multe ori în această perioadă, reproducătorii masculi se află în alte turme, iar de data aceasta trebuie prezentați la control.

Este o rugăminte către ei pentru a facilita activitatea de control desfășurată de către autoritățile statului, control de care depinde plata acestor bani”, a precizat Florinel Bîrcă pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole