ANUNȚ IMPORTANT de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară!

Perioada de derulare a Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) a fost extinsă până la finalizarea înregistrării sistematice a tuturor proprietăților din România, se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) remis marți redacției AgroTV.

Hotărârea de Guvern nr. 836/2022 pentru modificarea și completarea Hotărârii de Guvern nr. 294/2015 privind aprobarea PNCCF a fost publicată astăzi, 5 iulie, în Monitorul Oficial.

„Cadastrarea României continuă până la ultimul imobil”, se arată în comunicatul ANCPI.

Aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), ANCPI gestionează înregistrarea sistematică, gratuit pentru cetățeni și instituții, a tuturor imobilelor din România în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Finanțarea este asigurată din veniturile proprii ale ANCPI, din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional, și din bugetele administrațiilor publice locale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole