Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la APIA privind măsurile de sprijin pentru fermieri

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) transmite într-o informare publică faptul că a finalizat sesiunile de analiză și bilanț a implementării măsurilor gestionate de APIA din PNDR 2014-2020.

Evenimentul organizat în format tip masă rotundă a vizat dezbaterea dificultăților întâmpinate de fermieri și de administrație în procesul de accesare, respectiv implementare a fondurilor europene aferente Măsurii 10 – Agromediu și climă, Măsurii 11 – Agricultură ecologică, Măsurii 13 – Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsurii 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsurii 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsurii 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

La eveniment au participat șefii serviciilor autorizare plăți, măsuri specifice și control pe teren din cadrul centrelor județene ale agenției, precum și personal de conducere și execuție din cadrul APIA central, prilej cu care participanții au discutat despre dificultățile întâmpinate, ce soluții au găsit pentru rezolvarea unor cazuri punctuale, ce a mers bine și unde mai avem de îmbunătățit.

În timpul întâlnirilor au fost prezentate studii de caz, dar și exemple de bune practici, pe baza experienței și activității desfășurate de fiecare centru județean al APIA.

”Asigurăm fermierii că vom continua munca noastră în același ritm susținut. Rămânem în continuare alături de fermieri!”, au transmis reprezentanții APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole