ANSVSA a ieșit la controale! Amenzi pentru cei care taie porcul în gospodărie

Un bărbat a fost amendat de inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), după ce și-a tăiat porcul în propria gospodărie. Totul s-a petrecut în județul Satu Mare. Potrivit autorităților, amenda a fost acordată din cauza faptului că bărbatul nu a anunțat în prealabil medicul veterinar concesionar sau medicul veterinar oficial că urmează să taie porcul în gospodărie.

Astfel, bărbatul s-a ales cu o amendă de 6.000 de lei din partea autorităților. De altfel, la nivelul județului Satu Mare, inspectorii DSVSA au mai aplicat alte trei avertismente pentru trei exploatații non-profesionale, pentru cumpărarea și introducerea unor animale fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, în efectivele existente.

Inspectorii din cadrul ANSVSA au sporit controalele, în ultima perioadă, pentru a se asigura de respectarea strictă a normelor de biosecuritate în contextul evoluției la nivel internațional a gripei aviare înalt patogene. De asemenea, în județul Satu Mare mai evoluează, în prezent, și focare de pestă porcină africană.

În ultima săptămână, inspectorii DSVSA au efectuat 91 de controale  în exploatații profesionale și non-profesionale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

9 COMENTARII

 1. Acești inspectori să controleze supermarketurile că acolo este problema cu acele produse de carne fără gust și miros de urină ,gustul adevărat din porc crescut în gospodărie ,dar trădători au dat legi înpotriva noastră inventând pesta gripa aviară vaca nebună etc lumea moare de droguri tutun și alimentele toxice din hiper…. nu de porcu din gospodărie asta est o tradiție de sute sau mi de ani.Dragi români ăștia sunt plătiți din afară să ne distrugă economia,agricultura,industria nea luat și toate resursele petrol,gaze,păduri,etc iar noi stăm și ne uităm la ei cum ne distrug bucată cu bucată.

 2. Nu vă e rușine nenorociților aveți salari mari luoati șpăgi de la marketuri care vând toate prostiile și vreți să luați și sufletul după noi țărani.Dar știți ce au făcut Țărani la 907 când s-au săturat de batjocoră și foamete.Ati vrea să vă de-a porcul vouă să-l mâncați voi!? Trădători de țară și neam ce sunteți cu Iohannis și cu toată șleahta de parlamentari îmbuibați din vânzarea României și Românilor

  • UNDE SA POMENIT SĂ MI SE DE-A AMENDĂ PE PROPRIETATEA MEA ÎN CURTEA MEA. FAC CE VREAU PE PROPRIETATEA ÎN CURTEA MEA TAI CE VREAU ÎN CURTEA MEA. CARE-I LOGICA CU ANUNȚATUL MEDICULUI VETERINAR CĂ MI-AM TAIAT PROPRIU PURCEL ÎN CARTEA.CE IMBECILI AU INVENTAT ASEANEA MIZERI? ANSVSA ALTĂ MAFIE POLITIZATĂ ASERVITĂ …!😕😠😠😠

 3. ANSVSA a ieșit la umplut portbagajele. Nu vede nimeni că acești veterinari porci lucrează în interesul străinilor nici de cum a românilor. Oare grohăitorii din parlament nu văd ce se întâmplă ?

  • ANSVSA A IEȘIT LA UMPLUT PORTBAGAJELE AȘA CUM O SĂ IASĂ PROSTIMEA ÎN 2024 LA UMPLUT URNE CU VOTURI PESEDEEEEEEE PENELEEE. PROIECTUL ROMÂNIA EȘUATĂ! VAI MAMA LOR!😠😕😐

  • DA.! ȘTIU EU. AMENDA SA APLICAT PE BAZA LEGII 70 PE 2015 NU ȘTIU ȘI CE ARTICOL ALINEAT ESTE.DAR ACEASTĂ SE VREA ABROGATĂ AM CITIT ȘI EU UNDEVA PE INTERNET!
   AM 57 DE ANI SPUN CE GÂNDESC CĂ NU DOARE!😕🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole