ANAR: Rezervele de apă se refac!

După un an în care seceta a făcut ravagii, Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR) vine cu o veste bună pentru fermieri: rezervele de apă se refac!

„Specialiștii noștri continuă monitorizarea fenomenului de secetă și iau măsurile necesare în direcția păstrării rezervelor de apă în marile lacuri de acumulare. Astfel, este asigurat necesarul de apă pentru toți beneficarii care se alimentează în sistem centralizat. Precipitațiile din ultima perioadă și gestionarea eficientă a volumelor disponibile în principalele 40 de lacuri de acumulare (cu folosință complexă) administrate de Administrația Națională „Apele Române”, respectiv Hidroelectrica, au contribuit la creșterea coeficientului de umplere, acesta fiind astăzi peste 70%”, se arată într-o postare făcută luni pe pagina de Facebook a ANAR cu privire la rezervele de apă.

Sursa foto: Administrația Națională „Apele Române”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole