ANAF executa ICDP Maracineni

Peste 30 de locuinte aflate in administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Pitesti-Maracineni (ICDP) vor fi scoase la licitatie de catre ANAF pana pe 8 februarie.

taxes-1669628_1280

Fiscul doreste astfel sa isi recupereze datoriile pe care institutul le are si risca sa lase pe drumuri familiile angajatilor ICDP Maracineni.

Angajatii din agricultura care ocupa in acest moment locuintele aflate in administrarea institutului de la Maracineni se afla in pragul disperarii. Din cauza datoriilor de 2,5 milioane de lei pe care ICDP le are la bugetul de stat, acestia risca sa ramana fara un acoperis deasupra capului in cel mai scurt timp posibil. Unitatile de cercetare se afla intr-o stare deplorabila, iar cercetatorii au salarii foarte mici. Conform Legii 42/2009 unitatile de cercetare-dezvoltare in agricultura apartin Academiei de Stiinte Agricole si Silvice (ASAS) si au doua mari componente: administrarea domeniului public care nu poate fi retrocedat si finantarea cercetarii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole