Ambiental Group ofera solutia pentru adapostirea animalelor

Soluții optime pentru adăposturi dedicate animalelor – este propunerea companiei Ambiental Group din Brașov. Compania oferă micilor întreprinzători mobilitate sporită, deoarece produsele comercializate se pot demonta și remonta în altă locație. Sunt produse mult mai accesibile ca preț și vă scapă de multe bătăi de cap și birocrație privind obținerea autorizațiilor și avizelor necesare altor tipuri de construcții.

Am stat de vorbă cu Adrian Negoteiu, de la Ambiental Group Brașov, pentru a ne da mai multe detalii despre corturile pentru animale: ”Adăposturile pe care le comercializăm sunt create special pentru animale și sunt utile în special pentru mobilitatea lor. În ziua de azi, crescătorii de animale cer o mobilitate sporită, deoarece pășunile sunt închiriate pe o anumită perioadă de timp. لعبه افلام Astfel, corturile pot fi demontate și mutate foarte ușor. bet 365

Care sunt dimensiunile unui astfel de adăpost?

A.N.: ”Dimensiunile unui adăpost sunt între 30 și 650 de metri pătrați. Printre clienții noștri se numără fermieri crescători de oi, vaci, capre, porci, chiar și găini. Adăposturile sunt utile pentru orice tip de animal, singura diferență fiind izolația necesară pentru fiecare.”

De unde a plecat ideea comercializării acestor adăposturi?

- Publicitate -

A.N.: ”Ideea a plecat din nevoile proprii. Am căutat pentru noi adăposturi să creștem niște păsări și le-am găsit în Ankara, Turcia, la o firmă foarte mare care produce asemenea adăposturi. بث 365 Le-am adus pentru noi și am văzut cât de utile și rezistente sunt, așa că am hotărât să le aducem și pentru ceilalți fermieri români.”

Cum este cererea și care este prețul unui adăpost?

A.N.: ”Cererea este din întreaga țară, dar suntem prezenți și pe piețele de peste hotare, în țări precum Serbia, Slovacia sau Germania. Prețul începe de la 17 euro pe metru pătrat, dar poate ajunge până la 50 de euro, în funcție de izolație, de structură (simplă sau dublă) etc.”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole