Am reusit sa producem busuiocul cu gust de lamaie, viitoarea vedeta a bucatarilor

Cunoscut ca regele ierburilor aromatice, busuiocul a început să fie o plantă din ce în ce mai apreciată și în zilele noastre, iar la succesul de astăzi au contribuit și agronomii buzoieni. Cea mai noua descoperire de la Stațiunea de Cercetare din Buzău este busuiocul cu aromă de lămâie, omologat în România după nu mai puțin de 10 ani de analize. Soiul este considerat de bucătari, citez, “un amestec de arome”. Pana cand il vom folosi in bucate, sa urmarim materialul trimis de corespondenta noastra Marilena Dinu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole