Alunecări de teren: oi prinse într-o groapă de 10 metri!

Ciobanul unei turme de 450 de oi a sunat la 112 şi a anunţat că o parte dintre animale au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri, formată în urma alunecărilor de teren din satul Viișoara, județul Bacău, informează AGERPRES.

Pompierii au intervenit cu nu mai puțin de trei autospeciale, reușind să slaveze toate cele șase oi căzute în groapă. Potrivit ISU Bacău, acțiunea s-a dovedit a fi una extrem de dificilă din cauza terenului greu accesibil, existând riscul prăbușirii malurilor de pământ peste salvatori.

„Primul echipaj ajuns la locul indicat anunţa o intervenţie ce urma a fi extrem de dificilă, din cauza terenului abrupt şi greu accesibil. De asemenea, menţionăm că a existat riscul ca, în orice moment, pământul să se prăbuşească peste alpiniştii coborâţi în subteran. (…) Din fericire, aceasta a fost finalizată cu succes, pompierii băcăuani reuşind să scoată la suprafaţă, în viaţă, toate cele şase ovine”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Sursa foto: ISU Bacău

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole