Alexandru Stănescu, președintele Comisiei de Agricultură: ”Nu mai candidez pentru un nou mandat”

Alexandru Stănescu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, iar mandatul actual va fi ultimul. Într-un interviu acordat publicației Realitatea Oltului, deputatul a precizat că le-a promis colegilor, în urmă cu patru ani, că acesta va fi ultimul său mandat și intenționează să se țină de cuvânt.

”În urmă cu patru ani mi-am anunțat colegii că este ultimul mandat pentru care candidez. Sunt un om de onoare și așa vreau să rămân. Consider că sunt suficiente două mandate de parlamentar pentru a demonstra ce poți, pentru a pune la punct o legislație care, pe alocuri, nu este bună. Asta am făcut în cele două mandate și acum las alți colegi, tineri, buni profesioniști, să-și demonstreze valoarea”, a precizat Alexandru Stănescu pentru Realitate Oltului.

Vestea vine ca un șoc pentru mulți oameni din sectorul agricol românesc, mai ales că numeroși fermieri și-au exprimat, de-a lungul timpului, aprecierea pentru munca depusă de Stănescu în fruntea Comisiei de Agricultură. Acesta a explicat că și-a ținut decizia secretă pentru a nu-i afecta munca din Parlament, astfel încât să poată promova în continuare actele normative utile pentru agricultură și pentru fermierii români.

Alexandru Stănescu a mai precizat că, deși se retrage din Parlament, el își va continua pe viitor munca atât în politică, cât și în agricultură: ”Pe viitor am atât de multe de făcut. Evident că voi continua să fac agricultură. Asta nu înseamnă că voi renunța la politică. Sunt în conducerea organizației județene și așa voi rămâne atâta timp cât colegii vor considera că au nevoie de mine, rămân șef, cu ghilimelele de rigoare, pe Colegiul 7”, a mai spus șeful Comisiei de Agricultură.

Munca președintelui Comisiei de Agricultură a fost apreciată de mulți fermieri din România. Chiar aseară, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, fermierul Cornel Stroescu spunea următoarele, la adresa lui Alexandru Stănescu: ”Eu vă spun sincer, ca fermier – cred că Alexandru Stănescu, ca președinte al Comisiei de Agricultură, a făcut cele mai multe legi care au trecut de Comisie, cele mai bune, și a respectat de fiecare dată punctul de vedere al fermierilor.”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole