Alba: Produse alimentare în valoare de 3.200 de lei, confiscate de polițiști

politiePolițiștii din Alba au amendat 69 de comercianți care nu au respectat normele legale privind comercializarea produselor alimentare. Au fost constatate două infracțiuni și au fost confiscate mărfuri în valoare de 3.225 lei.
În perioada 12 — 13 noiembrie a.c., polițiștii din județul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea activităților ilegale comise în piețe, târguri, oboare și în zona adiacentă acestora.
Astfel, 70 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră și transporturi, au acționat, împreună cu reprezentanți ai A.N.S.V.S.A., pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte și altele).
Pe parcursul celor două zile, echipele de control au efectuat 11 acțiuni în cadrul cărora au fost verificate 20 de societăți comerciale și 41 de persoane fizice.
În urma acestor activități au fost constatate două infracțiuni, dintre care una de evaziune fiscală. Totodată, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 32.265 lei.
În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne și alte bunuri în valoare de 3.225 lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole