Ajutoare URGENTE pentru fermieri de la MADR! Se lansează două scheme de sprijin noi

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pregătește două noi scheme de sprijin pentru fermierii din sectorul zootehnic, crescători de vaci de lapte.

Secretarul de stat MADR, responsabil pentru sectorul zootehnic, Antal Szabolcs Barabási, a declarat pentru AGRO TV că ministerul pregătește un ajutor pentru cantitatea de lapte livrată de crescători, dar și un ajutor pentru furajarea vacilor.

”Lucrăm pe criteriile de selecție, respectiv pârghiile cu care putem să-i ajutăm pe fermierii noștri, mai ales tot ceea ce înseamnă vaca de lapte. Sunt două soluții. În primul rând, ar fi un ajutor urgent pentru tot ce înseamnă cantitatea de lapte livrată, iar a doua pârghie ar fi un ajutor pentru furajarea vacilor. Se știe că în trei-patru regiuni ale țării sunt probleme mari din cauza secetei, vorbim aici de producerea furajelor, producerea silozului. Sunt probleme extraordinar de mari și vrem să venim cu un mecanism de ajutor”, a precizat secretarul de stat Antal Szabolcs Barabási pentru AGRO TV.

Întregul interviu cu secretarul de stat MADR, precum și cu alte personalități importante din agricultura românească, poate fi urmărit în emisiunea ”Tehnologii și utilaje”, pe canalul de youtube AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole