AJOFM: Angajatorii europeni caută să angajeze măcelari, tractorişti şi muncitori necalificaţi în agricultură

tractor_prasitAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilității Forței de Muncă din Europa — EURES oferă locuri de muncă, astfel:
— Angajatori din Finlanda oferă 17 locuri de muncă în meseriile de măcelar — tranșator; operator CNC; lucrător în metal — sudor;
— Angajator din Olanda oferă 2 locuri de muncă în meseria de tranșator carcasă porc și vită;
— Angajatori din Republica Cehia oferă 70 locuri de muncă în meseriile de: tractorist-operator mașina de recoltat; operatori mașini unelte; șlefuitori, pilitori; șofer profesionist;
— Angajator din Spania oferă 801 locuri de muncă în meseriile de masseur și muncitori necalificați în agricultură;
— Angajatori din Suedia oferă 48 locuri de muncă în meseriile de: vopsitor auto; tinichigiu auto; femei de serviciu; brutari, patiseri și cofetari.
De asemenea, cei care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din țările Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, pot veni la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10, sau pot suna la numărul de telefon 0240 512 298.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole