Ai lipsit de la Indagra în prima zi? Uite ce ai pierdut

Cea mai mare expoziție agricolă din România și-a deschis porțile miercuri, în prezența președintelui Klaus Iohannis.
wp_20161102_14_56_33_pro
Centrul Expozițional Romexpo este în aceste zile gazda Indagra, târg destinat agriculturii. Evenimentul este unul cât se poate de important și adună la București cele mai importante brand-uri din domeniu. Organizatorii se așteaptă la un număr uriaș de vizitatorii pentru weekend, însă până atunci Agro TV vă ține la curent cu tot ce mișcă la cea mai mare expoziție agricolă din țara noastră. Iată câteva lucruri pe care nu toată lumea le-a observat în prima zi de la Indagra:
–     Președintele Klaus Iohannis a venit cu temele făcute la Indagra. La festivitatea de deschidere și-a citit fără probleme discursul pe care l-a avut scris pe o foaie.
–     Vacile Holstein, aflate la intrarea în curtea Romexpo, miros atât de frumos încât mulți au crezut că au trecut pe la cosmetică înainte de a ajunge la Indagra.
–     Chiar dacă în prima zi au fost foarte mulți vizitatori din provincie, numărul țăranilor aflați în București cu ocazia Indagra tot nu îl depășește pe cel al țăranilor bucureșteni.
–     Cele mai mișto gagici sunt la dealerii de tractoare.
–     Un prânz modest la fast-food-urile din incinta Romexpo costă aproximativ 50 de lei. În schimb, o porţie sănătoasă de mâncare la tarabele țăranilor face doar 10 lei.
–     Corporatistii care “locuiesc” în cele două “turnuri gemene” de la Piață Presei Libere au avut un șoc atunci când au descoperit că vacă nu e mov.
–     Vizitatorii s-au înghesuit în prima în Pavilionul C6, acolo unde sunt “adapostiti” cei care activează în pomicultură, legumicultură și grădinărit.
–     Prețul unui pom fructifer este de 13 lei, în vreme ce pentru vită de vie se cere 10 lei pentru fiecare fir.
–     Încă n-au apărut prin târg “ciobanii brazilienii” purtând în brațe un miel și strigând “pune mână pe vasilica și îți iei mașină mică!”.
–     Singurul stând pe care nu trebuie să-l ratați atunci când ajungeți la Indagra este cel al Agro TV. Ne găsiți în Pavilionul Central, lângă Salonul VIP.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole