AGROTV ESTE PREZENTA LA HANOVRA, LA CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT AGRICOL AL ANULUI – “EUROTIER 2018”

92

Pentru crescătorii de animale și specialiștii in zootehnie din întreaga lume, perioada 13-16 noiembrie 2018 este cel mai important moment al acestui an. În Germania, la Hanovra, incepe EuroTier,  evenimentul unde sunt prezentate  cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea animalelor,  păsărilor si din domeniul acvaculturii.

„Digitalizarea fermelor zootehnice – suport pentru managementul fermei, sănătate animală şi siguranţă alimentară” este tema acestui  eveniment  mondial.

Productivitatea și sănătatea animalelor, precum și transparența și calitatea în procesele de producție, reprezintă cheia succesului din punct de vedere economic și ecologic în creșterea animalelor.

Au confirmat participarea peste 2.500 de companii din 60 de state, mai mult de jumătate fiind din alte țări decât Germania, țara-gazdă. Se estimeaza ca numarul vizitatorilor va depasi 200.000, pentru ca interesul generat de aceasta expozitie este urias. Diversitatea produselor și serviciilor expuse anul acesta la EuroTier este impresionantă, fiind atinse absolut toate ramurile si subramurile din aceasta industrie complexa.

Și Agrotv este prezentă la acest important eveniment de la Hanovra cu o echipa de jurnalisti, pentru a va prezenta informatii despre EuroTier 2018.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult