Agroland își consolidează poziția în București prin inaugurarea celui de-al doilea magazin de tip MEGA

  • Agroland MEGA București 2, situat lângă Pasajul Mogoșoaia, la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, a fost deschis cu o investiție de 200.000 euro

  • Aceasta este cea de-a doua unitate din București, după cea inaugurată, în octombrie 2020, pe Șoseaua Fundeni

  • În primele cinci luni din 2021, Agroland a deschis șase unități MEGA situate în: Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui, Târgu Secuiesc și Mogoșoaia 

București, 17.05.2021. Grupul Agroland (indice bursier AG) continuă strategia de consolidare a poziției din București și zonele limitrofe prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din capitală. Agroland MEGA București 2 a fost deschis ca urmare a unei investiții de 200.000 euro, fără stocuri, și este situat la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, lângă Pasajul Mogoșoaia. Reprezentanții Agroland estimează că, până la finele lui 2021, noul magazin va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane. Agroland MEGA București 2 este cea de-a șasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, la nivel național, urmând inaugurărilor din Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui și Târgu Secuiesc.

Conceptul a fost lansat în urmă cu patru ani, este unic în țară și vizează un segment al populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming. Magazinele MEGA au o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale și o ofertă foarte diversificată.

Agroland MEGA București 2 se află pe Strada București – Târgoviște nr. 50 și ocupă o suprafață de 500 mp în incinta parcului comercial Prima Shops, unde se învecinează cu supermarketurile Kaufland și Lidl, precum și magazinul Pepco. Amenajarea noii unități a durat șase săptămâni, iar clienții vor avea la dispoziție 3.500 de produse, din gamele deja consacrate: (1) produse pentru grădină, printre care material săditor, fertilizanți și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente, jucării și diferite accesorii; (3) produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și gospodărie. 

„Ne-am propus ca 2021 să fie anul MEGA, atât din perspectiva importanței realizărilor cât și a numărului de inaugurări ale acestui tip de unități. Vrem să ajungem la clienții noștri din toate marile orașe ale țării și avem ca țintă periferiile și comunitățile din proximitatea aglomerărilor urbane, unde există densitate ridicată a populației și cartiere de case. Mogoșoaia este, din aceste puncte de vedere, ideală pentru Agroland MEGA și sunt convins că oamenii care locuiesc în zonă vor fi foarte bucuroși că am venit atât de aproape de ei”, a declarat Horia Cardoș, fondator și Director General al rețelei Agroland

Odată cu această inaugurare, rețeaua de magazine MEGA a Agroland a ajuns la 12 unități. Potrivit lui Horia Cardoș, planurile de dezvoltare pentru 2021 includ continuarea extinderii atât în proximitatea Bucureștiului, în Bolintin Deal, cât și în restul țării. Astfel, la nivel național, sunt programate încă două deschideri în Moldova, la Bârlad și Iași, precum și alte două în Oltenia, la Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland MEGA din Sibiu.

***

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de unități, localizate în 29 de județe, și peste 2.200.000 de clienți an. Printre produsele comercializate se află: produse pentru grădinărit – seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente, hrană și accesorii pentru animale de companie, precum și pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici şi medii, – şi hrană și accesorii pentru animale de companie. Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole