18 ianuarie 2022 - 11:45

AGRO TV va invita la Parada Taurilor de la Craiova

Parada Taurilor din rasa Bălțată Românească tip Simmental și Bălțată cu Negru Românească este un eveniment mult așteptat de fermierii români, care au ocazia, astfel, să vadă care sunt cei mai valoroși tauri din rasele autohtone.

Anul acesta, Parada Taurilor va avea loc vineri, 11 Octombrie, începând cu ora 10.00, la sediul Semtest Craiova din comuna Malu Mare – Dolj, pe strada Bechetului, km 8,2.

Ajunsă la cea de-a doua ediție, Parada Taurilor de Bălțată Românească se desfășoară anul acesta sub egida ”Împreună pentru Zootehnia Românească!”. Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească de tip Simmental (ACVBR-SIM) si Asociația Generală a Crescătorilor de Taurine din România (AGCTR), impreuna cu Semtest Craiova .

Postul nostru de televiziune, AGRO TV, este partener media al evenimentului și va fi prezent la fața locului și vă va oferi informații, materiale exclusive și transmisiuni, chiar de la eveniment.

Programul evenimentului Parada Taurilor (11 octombrie 2019):

Ora 10.00: Primirea invitaților;
Ora 11.00: Deschiderea oficială a evenimentului, discursul oficialitaților și reprezentanților asociațiilor de crescători;
Ora 11.45 Parada taurilor din rasele Bălțată cu Negru Românească, Bălțată Românească tip SIM și a unor tauri din cele mai cunoscute rase de bovine din România;
Ora 13.45: Concluzii și planuri de viitor: ACVBR-SIM, AGCTR, ANZ, MADR,Fermieri, SEMTEST CRAIOVA
Ora 14.30: Program liber, prânz câmpenesc.