AGRO TV, transmisiuni in direct de la MADR! Petre Daea, invitat la ”Agricultura la Raport”

AGRO TV va transmite în direct de la sediul MADR, marți seara, 8 octombrie 2019, în intervalul orar 18:00-22:00, cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, ce se sărbătorește în fiecare an în data de 10 octombrie.

Pentru a marca sărbătoarea, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale organizează în perioada 9-11 octombrie 2019 evenimentul ”Zilele Porților Deschise”.

Evenimentul va fi marcat în toată țara prin organizarea de programe și manifestări educative, de voluntariat, cu caracter social și științific. În data de 9 octombrie, porțile sediului MADR se vor deschide începând cu ora 09:00, iar vizitatorii vor putea afla amănunte despre istoricul clădirii și să cunoască elemente de arhitectură deosebite ale Palatului, înălțat în anul 1895, zidit și mobilat în stilul renașterii franceze. 

Mai mult, în perioada 9-13 octombrie, în curtea MADR va avea loc o expoziție cu vânzare, unde doritorii se vor putea delecta cu produse tradiționale, preparate după rețete consacrate. Se vor putea cumpăra legume, fructe, produse din lapte și carne, dulcețuri, zacuscă, produse din pește, băuturi spirtoase sau vinuri. Buna dispoziție în cadrul evenimentului va fi asigurată de un ansamblu folcloric.

Un alt eveniment organizat în contextul acestei sărbători va avea loc la ROMEXPO, în data de 9 octombrie. Acesta este intitulat ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective” și va reuni fermieri din toate domeniile, care vor dezbate producțiile din acest an și vor fi premiați pentru rezultatele obținute în activitatea desfășurată. Discuțiile vor fi completate de o expoziție de produse românești înregistrate pe sistemele de calitate europene, ce se va desfășura în data de 10 octombrie, în intervalul orar 10:00-18:00, cu intrare liberă.

AGRO TV va fi prezentă la aceste evenimente și vă va ține la curent cu toate detaliile. De altfel, pentru a face un preambul al seriei de evenimente, realizatorii postului nostru de televiziune vor fi prezenți la sediul MADR mâine, 8 octombrie 2019. Aceștia vor realiza ediții speciale în direct de la sediul Ministerului ale emisiunilor ”Agricultura cu un milion de fețe” cu Cătălin Lența, ”Realități Rurale” cu Bogdan Tudor și ”Agricultura la Raport” cu Ovidiu Ghinea. Acesta din urmă îl va avea ca invitat în emisiune pe ministrul Petre Daea. Pe pagina de Facebook AGRO TV, puteți adresa întrebări pe care colegii noștri le vor adresa direct oficialilor invitați în emisiuni.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole