4 august 2021 - 21:28

AGRO OLTENIA, CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT EXPOZITIONAL DIN OLTENIA, DEDICAT AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE

Aflat la cea de-a II- a editie, evenimentul  se va desfasura la Craiova, pe parcursul a trei zile, in perioada 5-7 octombrie 2018, la  Centrului Multifunctional.

Targul AGRO OLTENIA doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agricultorilor pasionati.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2018

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

MABO Utilaje o sa fie si anul acesta prezenti la Targul AGRO OLTENIA,  acestia urmand sa pregateasca un stand extraordinar unde clientii targului pot afla toate noutatile in materie de tractoare, atasamente agricole, remorci, buldoexcavatoare si atasamente pentru institutiile publice.

Agrin Natura Utilaje, vine în întâmpinarea agricultorilor cu o gamă largă de utilaje agricole și tractoare. Este dealer autorizat al  marcilor: Maschio Gaspardo, Gűttler, Tűmosan, Caffini, Forigo, Mecanica Ceahlaul, Aguirre, Steyr, Optigep.

Biotrend Plus prezintă produse inovatoare pentru industriei laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare si non-alimentare. Cel mai recent produs al lor este una dintre noutatile prezente la targ,  – Biofinder-  soluţie inovatoare pentru detectarea biofilmelor şi suprafeţelor contaminate.

Semplus,   o companie tanara si dinamica comercializeaza  online peste 5500 produse. Si-au propus sa ducem in gospodariile oltenilor seminte pentru agricultura de calitate, o gama variata care sa corespunda necesitatilor atat gospodarilor care produc pentru consum propriu cat si celor care produc legume pentru comercilalizare sau industralizare.

Florian LTD Bulgaria – Producator de seminte de legume si flori, cu renume,  aduce la Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri: Rosu de Gradina (tip Gigant), Fasole Pitica, Rosii CHERRY GALBENE, Porumb Decorativ Multicolor si multe altele.

Draper Romania Stefanclayt, promoveaza pe piata romaneasca scule de mana si echipamente pentru service-uri auto, produse in Marea Britanie.

Triton vine la Agro Oltenia cu o gamă variată de scule pentru grădinărit și agricultură. Timp de trei zile, la standul Triton vei regăsi: motosape, motocultoare, motocoase, motopompe, pulverizatoare, betoniere, aparate de sudură, dar și numeroase accesorii pentru grădinărit.

MECA-RUL, in calitate de dealer de piese originale si piese de schimb pentru toate marcile, va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii si articole pentru gradinarit.

CSGauto, Kalorina Bio,  Iridex Group, Cantar Prod,  Lumbreco, Oscar Downstream, Pro Land Oil,  Real Deal, Agro Auto Distribution, Magnum, Unelte destepte, Ingrasaminte Panetone, TehnoWorld,  Mec DIESEL si multi alti expozanti vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe langa firmele de pe piata din Romania vor expune la targ si  firme de profil din strainatate: Bulgaria, Serbia, Irlanda, Ungaria , Turcia.

Puncte de interes pentru participanți

In cadrul evenimentului, va avea loc o expozitie de animale  si pasari de rasa, cu sprijinul Asociatiei Crescatorilor de Ovine Si Caprine Segarcea; Asociatia crescatorilor de pasari si animale mici de rasa din Mehedinti, ce va include “TOMBOLA FERMIERULUI“, avand ca premiu o oaie de rasa.

De la AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele traditionale bio, dulceturi 100% naturale dupa retete vechi romanesti (Rose Story), produse 100% din carne de vita Angus fara conservanti (BEEFCARM),  sucuri naturale ( Casa Ethos), miere de Romanati ( Bee Mag), produse din lavanda ecologica ( Cosul cu Lavanda) si dulciuri de casa traditionale.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Atmosfera de voie buna va fi intretinuta de interpreti si  ansambluri folclorice celebre din toata regiunea Olteniei.

Se estimeaza un numar de 8000 de vizitatori care pe langa AGRO OLTENIA vor avea posibilitatea sa viziteze si TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI EDITIA III, ce se va desfasura in acelasi timp  in pavilionul central din Centrul Multifunctional. Printre expozanti  vor fi: PRO NSD GROUP, GIP, BASICRA PROD SERV, CAD WORKS INTERNATIONAL NEFATEC, PPD DISTRIBUTORS ROMANIA, TODOME FERRO,  BILKA, DOLCE DORMIRE, CRIS OPTIC, STEFANESCU& ION, BT MIC, COVORUL OLTENESC.

Evenimentul va fi puternic mediatizat atat in presa locala cat si in cea centrala. Vor exista panotaje stradale ce vor anunta evenimentul in toate judetele Olteniei.

Un numar de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare si vor avea emisiuni dedicate evenimentului.

Reviste de specialitate vor fi prezente la targ unde vor organiza sesiuni si conferinte pe teme specifice evenimentului.

Nu in ultimul rand evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune si in mediul online.

 

Organizarea  Expozitiei AGRO OLTENIA  va avea loc cu sprijinul :

ENGIE – SPONSOR PRINCIPAL

PPD ROMANIA- PARTENER PRINCIPAL

REVISTA  FERMA- PARTENER MEDIA PRINCIPAL

AGRO TV- PARTENER MEDIA

LUMEA SATULUI- PARTENER MEDIA

 

Perioada de desfasurare :

5-7 OCTOMBRIE 2018

INTRAREA LIBERA
Program Targ :

Vineri: 10.00 – 18.00
Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: 10.00 – 16.00

Locatie :

Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.
Web: http://www.agrooltenia.ro
Email: office@agrooltenia.ro

Tel: 0723183909

Gaseste-ne pe Facebook Agro Oltenia