Agrii Romania, mesaj pentru fermieri: ”Avem suficiente stocuri de inputuri”

Situația în care se află România, din cauza epidemiei de COVID-19 este o situație dificilă pe care o traversăm cu toții, o situație la care trebuie să răspundem cu multă responsabilitate, solidaritate și calm.

Agrii România are un angajament ferm făcut cu fermierul său, un angajament pe care l-a respectat întotdeauna, și pe care-l va respecta și astăzi. Suntem în plină campaniei de primăvară, fapt pentru care vreau să le transmit un mesaj clar, onest, simplu, tuturor fermierilor: AVEM SUFICIENTE STOCURI DE INPUTURI! AVEM SĂMÂNȚĂ! AVEM PRODUSE PENTRU TRATAMENTELE FITOSANITARE! AVEM ALTERNATIVE! AVEM O ECHIPĂ DEDICATĂ FERMIERILOR!

Suntem într-o perioadă în care trebuie să demonstrăm că ne pasă. Că ne respectăm valorile brandului nostru: comunitate, oameni, parteneriat. Că suntem alături de ei, de fermierii noștri și că-i sprijim în acțiunile lor. Așa că, odată cu izbucnirea epidemiei în România, pentru a reduce deplasările fermierilor în câmp, oferim GRATUIT serviciul pentru agricultură digitală – RHIZA, până la ieșirea României din colapsul epidemiologic.

Am făcut o serie de comunicări pe această temă, rămânem în continuare angrenați în realitățile agricole, cu maximă responsabilitate și prudență față de fermieri. Ne continuăm activitatea comercială, logistică și operațională, furnizăm servicii în condiții de siguranță față de clienți, angajați și parteneri.Suntem la dispoziția fermierilor, pentru a identifica alternative în cazurile în care apar dificultăți de aprovizionare. Baza de prestatori servicii de transport se extinde zilnic, pentru a putea face față cerințelor fermierilor noștri. Avem planuri de contingență pentru depozitele principale.

Le mulțumesc colegilor mei, fie că sunt de la logistică, șoferi, lucrători comercial, tuturor colegilor, care fac tot posibilul, ca produsele necesare fermierilor, să poată fi livrate la timp. Le mulțumesc colegilor de peste 60 ani pentru solidaritatea arătată, pe care am decis să-i protejăm în această perioadă !

Sunt convinsă că vom depăși împreună aceste momente, cu multă RESPONSABILITATE, SOLIDARITATE și CALM. Așadar, bazați-văîn continuare pe noi, pe produsele și serviciile Agrii România. Agrii, inteligență și inovație”!

Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole