Agrii, alaturi de invatamantul agricol romanesc

Pentru că nu mai este mult până la începerea anului școlar, Agrii România lansează campania ”Agrii alături de învățământul agricol românesc”, care se va desfășura pe perioada 13 august-30 octombrie 2020.

Pentru Agrii România, implicarea în proiectele ce țin de viața socială și de comunitatea din care facem parte este un obiectiv legitim, o responsabilitate, dar și o asumare a respectării unor valori care stau la baza brandului Agrii: Parteneriat-Comunitate-Oameni.

Lucrăm pentru fermieri, cu fermieri, iar împreună cu voi am reușit să clădim un parteneriat prin care să arătăm că ne pasă nu doar de glia pe care o slujim, ci și de oameni. Ne pasă de oameni, de comunitate, ne pasă de viitor. Iar pentru noi, viitorul înseamnă copiii noștri, înseamnă evoluție, o viață stabilă și sănătoasă.

Anul 2020 a fost și continuă să fie un an extrem de dificil, cu multe provocări și incertitudini, nu numai în mediul agricol, ci și în cel social. Ne întrebăm ce ne așteaptă, cum arată viitorul, cum putem să ne creionăm dezideratele? Ce se întâmplă cu copiii noștri din punct de vedere pandemic? Vor mai putea sau nu să meargă la școală? Un răspuns concret cred că încă nu-l avem. Ce știm acum este faptul că vrem să ne implicăm într-un proiect național, dedicat educației digitale din România. Știm că educația digitală continuă să fie un vis frumos, mai ales pentru elevii din zonele defavorizate, aceștia fiind supuși abandonului școlar, dar și izolării.

De aceea, Agrii România se alătură învățământului agricol românesc, donând tablete performante, atât de utile copiilor în desfășurarea activităților școlare. O facem alături de voi, fermierii noștri care ați demonstrat de atâtea ori că vă pasă de comunitățile în care trăiți. O facem și pentru viitorul copiilor noștri, un viitor care înseamnă performanță, competiție, stabilitate.

Precizăm că Agrii România donează o parte din vânzări către achiziționarea de tablete, după cum urmează:

-3 lei pentru tablete/sac din hibrizii de rapiță Cristal și LG Aspect;

-10 lei pentru tablete/tona de sămânță de grâu din soiurile: RGT Montecarlo, Alhambra, RGT Reform, RGT Venezio și Trublion;

– 30 lei pentru tablete/pachet comercial sămânță;

– 1 leu pentru tablete/litru de fertilizanți foliari din gama Foliq (Foliq Bor, Foliq Bor NP, Foliq Cereale și Foliq N Universal);

– 10 lei pentru tablete/tona de îngrășăminte speciale din gama Airtek.

Menționăm că tabletele vor fi distribuite copiilor din liceele agricole, începând cu data de 15 septembrie. Vă mulțumim că prin achiziția de produse Agrii sprijinim împreună viitorul educației în școlile agricole românești.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole