Agricultura sa NU mai depinda de mediu. Si cum facem asta?!

„Lucrurile sunt foarte complicate”- opinia profesorului Mircea Coșea, un renumit analist economic, ale carui previziuni s-au implinit in marea lor majoritate. 

In opinia acestui profesionist, agricultura Romaniei trebuie sa joace un rol esential in economia generala a tarii, mai ales in contextul complicat pe care il traim.

Profesorul in economie, Mircea Coșea:

„Agricultura trebuie să nu mai depindă atât de mult de mediu. Trebuie să facem investiții în sistemele de irigații. Programul  <<O țară ca afară>> cred că va contribui la atragerea de fonduri europene, care coroborat cu debirocratizarea va schimba în bine lucrurile. În concluzie nu cred că va fi un an cu mult diferit de 2020, pentru că România depinde periculos de mult de ceea ce se întâmplă pe plan mondial” este una dintre afirmatiile facute in exclusivitate pentru cei de la dcnwes.ro.

Ce mai trebuie sa stiti, in strategiile pe care le faceti pentru anul viitor. Iata ce spune Cosea:

“Eu nu cred că anul 2021 va fi foarte diferit de anul 2020 pentru că nu avem un Guvern providențial care să facă din România altceva decât este ea acum, iar condițiile generale în care trăim noi, și intern și internațional, nu permit o schimbare esențială a condițiilor economice din România.  Plecăm de la o economie care nu merge, care este blocată. O economie care are o legătură cu exteriorul atât de puternică încât depinde periculos de ceea ce se întâmplă pe plan mondial. Totuși un lucru bun s-a întâmplat zilele acestea a fost semnat acordul post-Brexit care duce la deblocarea schimburilor comerciale”.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole