AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ ARE DOUĂ VITEZE: ÎNCET ȘI FOARTE ÎNCET

Agricultura cu doua viteze a fost subiectul dezbaterii din cadrul emisiunii Sinteza Agrostrategica, unde presedintele Pro Agro, Emil Dumitru, a punctat o serie de probleme care afecteaza sectorul agroalimentar romanesc
Coproducţia moderata de Madalina Neacsu si realizată în parteneriat cu Agrointelligence SISA a tratat în cadrul ediţiei de duminică un subiect agrostrategic si de importanta nationala – agricultura romaneasca cu doua viteze, in contextul in care Europa a renuntat recent la conceptul “vitezelor multiple”.

Emil Dumitru – presedintele Pro Agro – a adus o serie de argumente asupra faptului ca Romania are tendinţa de a-şi menţine sectorul agroalimentar “în două viteze”, enumerând o serie de riscuri şi vulnerabilităţi cu care fermierul roman se confrunta, prin raportare la competitia neloiala creată de celelalte state membre europene si dezinteresul autoritatilor romane de a-si imbogatii politicile agroalimentare pentru a deveni competitivi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole