Agricultura moderna si managementul fermei, marketingul activitatilor si protectia mediului

Proiectul estefinanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020, Măsura 19 LEADER, contract de finanţare pentru proiecte de servicii nr. C 1920011X116510704392/28.12.2018, Submăsura 19.2 „Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală”, Masura M1.C.1/1C „Creșterea nivelului de informare și a competențelor în domeniul managementului și organizării activităților agricole ale managerilor și lucrărilor din ferme, prin acțiuni de formare profesională” in teritoriul GAL „Codrii de Arama”, Jud. Botosani si implementat de catre Asociatia Humanitas Tineret.

Obiectivul proiectului:

Dobandirea de informatii si cunostinte relevante care sa permita gospodarirea corecta  a terenurilor agricole, cresterea calitatii managementului la nivel de ferma, restructurarea si modernizarea in sectoarele de procesare si comercializare pentru produsele agricole, contribuind astfel la imbunatatirea conditiilor de viata si reducerea somajului.

Astfel, se vor desfasura activitati de informare si  de formare profesionala, care vor viza  persoane adulte din teritoriul GAL – „Codrii de Arama” – jud. Botoşani,(Orașul Bucecea, Com. Brăești, Com. Corlăteni, Com. Dimăcheni, Com. Leorda, Com. Mihai Eminescu, Com. Nicșeni, Com. Roma, Com. Știubieni, Com. Ungureni, Com. Văculești, Com. Vorniceni), persoane implicate în domeniul  agriculturii şi industriei alimentare, in total 310 persoane.

Valoarea totală a proiectului este de 54.003,70 euro din care finanțare publică prin PNDR 54.003,70 euro.

- Publicitate -

Proiectul este finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

Detalii suplimentare cu privire la activitățile proiectului pot fi oferite de:

Manager Proiect: Grecu Felicia Tel: +4 0748/23 66 26

E-mail: proiect@aht.ro  Web-site:www.aht.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole