ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Programe guvernamentale pentru zootehnie și produse tradiționale românești.

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate!

De la ora 20.00, directorul general al Agenției Naționale de Zootehnie, Vaida Bela, este invitatul lui Ovidiu Ghinea în platoul Agricultura la Raport. Vor discuta despre programele guvernamentale destinate sectorului zootehnic.

Doar câteva zile ne mai despart de Sărbătorile Pascale, iar gospodinele încep deja să facă pregătirile pentru masa de Paște. De aceea, de la ora 21.00, Ovidiu Ghinea și invitații săi vor aborda o temă… delicioasă: produsele tradiționale românești din această perioadă.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole