Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Decizia care aruncă zootehnia românească în aer!

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Decizia care aruncă zootehnia românească în aer!

O dezbatere incendiară va avea loc azi în cadrul celui mai urmărit talk show agricol din România. Decizia directorului ANZ de a acredita o nouă asociație de taurine ca societate de ameliorare pentru rasa Bălțată Româneasca aruncă în aer sectorul zootehnic din țară!

Acuzații grave venite din partea reprezentanților Asociației Crescătorilor de Vaci ”Bălțată Românească” Tip Simmental (ACVBR SIM) pot atrage chiar dosare penale, dacă acestea vor fi confirmate. Cei mai afectați, rămân ca de fiecare dată, fermierii simpli care pot pierde subvenții sau chiar să achite din buzunar serviciile de ameliorare de care acum beneficiază gratuit.

Nu trebuie să ratați ediția din această seara! Vă așteptăm în număr cât mai mare în fața televizoarelor dar și pe pagina de socializare, Agro TV – Agricultura la Raport acolo unde ținem legătura în permanență. Vă vom răspunde tuturor mesajelor și întrebărilor pe care le aveți!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole