29 mai 2022 - 02:14

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Din nou, despre tratamentul cu neonicotinoide

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Din nou, despre tratamentul cu neonicotinoide!

O nouă zi, o nouă ediție a emisiunii noastre dedicată problemelor și nevoilor dumneavoastră. Știți că de fiecare dată încercăm să fim la zi cu subiectele care vă preocupă. Așadar, în această seară, subiectele abordate de realizatorul Ovidiu Ghinea și invitații săi se vor împărții în două categorii. În prima parte, se va dezbate o tema mult discutată care continuă să atragă atenția asupra sa și anume: tratamentul cu neonicotinoide.

Pentru că suntem la început de primăvara, deși vremea de afară pare să nu fie de aceeași părere, specialiștii invitați în platou au câteva sfaturi pentru lucrările de sezon care ar trebui făcute acum în gospodăria fiecăruia.

Vă invităm să ne urmăriți în număr cât mai mare, ca de fiecare dată și să ne fiți alături și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Știți că acolo ne puteți trimite toate mesajele, întrebările sau sfaturile pe care le aveți pentru noi.

Puteți vedea sau revedea emisiunile AICI.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.