ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Soluții eficiente pentru fermieri și noutăți despre politica PAC

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de interes pentru industria agricolă.

De la ora 20:00, Ovidiu Ghinea și invitații săi vă prezintă soluții eficiente pentru fermieri, care să îi ajute în dezvoltare culturilor. Specialiștii din industrie au lansat un nou serviciu de cartare a solului, care utilizează prelevarea automatizată a probelor de sol și analiza lor în laborator.

În a doua parte a emisiunii, reprezentanți ai Clubului Fermierilor Români vor fi prezenți în studioul Agricultura la Raport și vor dezbate aspecte importante din negocierile pentru Noua Politică Agricolă Comună.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole