ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Sectorul zootehnic este afectat de scăderea efectivelor de animale

Agricultura la Raport vă aduce în atenție subiecte de actualitate din industria agricolă. De la ora 20:00, Ovidiu Ghinea împreună cu invitații săi vor analiza situația sectorului zootehnic din România, în condițiile în care datele oficiale, publicate recent de Institutul Național de Statistică, arată o scădere a efectivului de suine și bovine în ultimii ani.

De asemenea, partea a doua a emisiunii va fi dedicată campaniei APIA. Astăzi este ultima zi în care fermierii pot depune cereri unice de finanțate, fără penalizare. Dacă cererile vor fi înregistrate după data de 17 mai – timp de 25 de zile, beneficiarii de subvenții vor fi sancționați cu 1% pe zi din cuantumul total al subvențiilor ce li se cuvin.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole