Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Se caută soluții pentru multiplele crize din agricultură

O nouă ediție Agricultura la Raport vine și în această seară la Agro TV, cu noi informații și dezbateri

Ovidiu Ghinea, alături de invitații săi vin în fața dumneavoastră cu detalii în exclusivitate la Agricultura la Raport despre noua Politică Agricolă Comună, despre Planul Național Strategic, dar și cu dezbateri pe marginea crizei inputurilor.

Prețurile nejustificat de mari ale inputurilor au stârnit multe nemulțumiri în rândul fermierilor români. Cu atât mai mult cu cât imposibilitatea de a le achiziționa pentru anul viitor, le creează multora dintre ei probleme în lanț pentru ferme și pentru recolte.

Ministerul Agriculturii caută soluții pentru această criză și veți vedea în această seară care sunt posibilele scenarii luate în calcul de oficialii din MADR.

Cum a fost anul agricol 2021 și ce speranțe au fermierii români pentru anul 2022, aflați diseară, doar aici, pe Agro TV!

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole