8 August 2022 - 20:05

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Rolul perdelelor forestiere în protejarea culturilor agricole!

În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea vă propune în Agricultura la Raport două subiecte extrem de interesante pentru dumneavoastră. În primul rând: Care este legătura dintre perdelele forestiere și performanțele agricole? Ei bine, atât specialiștii din domeniul cercetării agricole, cât și fermierii atrag atenția asupra faptului că, pentru realizarea performanțelor agricole durabile, programele de cercetare și inovație din agricultură sunt incomplete fără capitolele ”irigații” și ”perdele forestiere de agro-protecție”. În ediția de astăzi, veți afla de la specialiști cum să înființați astfel de perdele și cât de mult vă pot fi de ajutor.

De la ora 21.00, în platou vine ministrul secretar de stat Gheorghe Ștefan, printre atribuțiile căruia se numără și grija sectorului piscicol, așadar dezbaterile vor fi interesante și demne de urmărit.

Vă invităm să rămâneți conectați și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde vă așteptăm toate mesajele și întrebările.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.  

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole