„AGRICULTURA LA RAPORT” revine în direct, cu cea mai gravă problemă a mediului rural

Începând de luni, 30 august, Ovidiu Ghinea, realizatorul emisiunii „Agricultura la Raport”, vă dă din nou întâlnire, așa cum v-a obișnuit, între orele 20-22, în direct la Agro Tv.

Subiectul de debut al sezonului este legat de cea mai gravă situație a momentului, extinderea focarelor de pestă porcină africană (PPA) în România. Dezbaterile pe această temă vor aduce în atenție distrugerea sectorului porcin și gradul de exasperare la care au ajuns, deopotrivă, crescătorii de suine dar și consumatorii, nevoiți să apeleze la produse din import.

Veți asculta mărturiile fermierilor aduși în pragul falimentului, a directorilor de DSV-uri, a medicilor veterinari și a factorilor responsabili din zootehnie.

Vă recomandăm să nu ratați această primă ediție a sezonului de toamnă și vă invităm în fața micilor ecrane luni, de la ora 20, la Agro Tv.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole