6 iulie 2022 - 16:48

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Începe recensământul agricol, iar legea vânzării terenurilor agricole ar putea fi modificată

O nouă ediție din Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate din industria agricolă.

Ovidiu Ghinea va discuta despre Recensământul General Agricol, Runda 2020, care se va desfășura în perioada 10 mai – 31 iulie 2021. Aflați care sunt estimările fermierilor, dar și detalii despre modul în care se va desfășura recensământul, de la ora 20.00, la Agro TV.

De asemenea, alocările de fonduri pentru irigații prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt în pericol, după ce Comisia europeană a anunțat că nu include sistemele pentru irigații în PNRR. În plus, legea vânzării terenurilor agricole ar putea fi modificată, în urma unor propuneri legislative ale ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Toate acestea vor fi comentate și analizate de Ovidiu Ghinea și invitații săi.

- Publicitate -

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.