ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Producătorii de fructe solicită piețe organizate și depozite moderne

O nouă ediție a emisiunii Agricultura la Raport vă aduce în atenție subiecte de actualitate din sectorul horticol și informații direct de la sursă, respectiv Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De la ora 20:00, realizatorul Ovidiu Ghinea va dicuta cu producătorii de fructe despre necesitatea apariției unei piețe organizate, precum și despre nevoia de a avea depozite cu atmosferă controlată. În a doua parte a emisiunii, de la ora 21.00, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Marius Micu, se va afla în platoul emisiunii Agricultura la Raport și va răspunde tuturor întrebărilor venite din partea telespectatorilor, prin intermediul paginii de Facebook a emisiunii.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole