14 August 2022 - 10:11

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Tendințele de pe piața cerealelor și evoluția prețurilor

Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă asigură informarea direct de la sursă și comentarii oferite de specialiști.

În ediția de astăzi, Ovidiu Ghinea vă propune o analiză amplă a pieței cerealelor. Alături de invitații emisiunii, dar și de telespectatori, se vor dezbate tendințele despre această piață, dar și evoluțiile prețurilor.

Se anunță un an foarte bun pentru grâu, iar fermierii speră să poată recupera o parte din pierderile provocate în 2020, atât de pandemie, cât și de condițiile meteorologice. Față de aceeași perioadă a anului trecut, prețul grâului a crescut cu aproape 50%, în vreme ce prețul porumbului este mai mult decât dublu. Aflați mai multe informații de mare interes de la ora 20.00, la Agro TV.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole