Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Personalul silvic are nevoie de ajutor!

O nouă ediție din Agricultura la Raport, vă aduce astăzi în atenție un subiect extrem de important. În urma repetatelor agresiuni asupra pădurarilor, Federaţia Sindicatelor din Silvicultură a solicitat intervenţia Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva pentru urgentarea dotării personalului silvic care asigură paza pădurilor cu armament și uniformă de serviciu, mijloace de apărare, intervenţie, comunicaţie şi mijloace de deplasare. Ce răspuns au primit, veți afla în prima oră a emisiunii.

Iar de la ora 21.00, în platou sosește fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), domnul Daniel Botănoiu. Ovidiu Ghinea și invitatul său vor încerca să afle în ce stare se află agricultura românească în momentul de față.

Urmăriți-ne așadar în număr cât mai mare, cum o faceți de fiecare dată și nu uitați că pagina oficială a emisunii, Agro TV – Agricultura la Raport vă stă la dispoziție în permanență. Acolo ne puteți trimite toate mesajele pe care doriți să ni le transmiteți.

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole