Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Neonicotinoidele…subiect care „arde” încă!

Începem săptămâna cu o nouă ediție a emisiunii Agricultura la Raport. Cel mai urmărit talk show agricol din România vine în fața dumneavoastră la Agro TV, cu teme de actualitate, așa cum v-ați obișnuit!

Ovidiu Ghinea și invitații săi vor dezbate pe marginea viitorului agriculturii românești pentru anul 2022.

Ne pregătim așadar, pentru Planul Națonal Strategic, pentru Planul Național de Rederesare și Reziliență al României și așteptăm cu interes toate schimbările pe care acestea le vor aduce pentru fermieriii români.

Tot azi, în Agricultura la Raport Ovidiu Ghinea și invitații săi aduc în atenția dumneavoastră un alt subiect important pentru fermieri, neonicotinoidele. Intens dezbătut și foarte controversat, subiectul încă „arde” și astăzi în agricultura românească. Mai multe detalii despre efectele deciziei Comisiei Europene de a interzice folosirea acestor insecticide pe culturile agricole din spații exterioare, le aflați în această seară, chiar de la fermieri. 

Bineînțeles, ca de fiecare dată, puteți participa și dumneavoastră la aceste discuții, folosind paginade facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole