Legea arendei, PNS, plățile APIA, licitațiile ADS – nu ratați temele serii la “Agricultura la raport”!

Teme de interes major pentru toți fermierii, în seara aceasta, la emisiunea “Agricultura la raport” de  la Agro Tv, realizată de Ovidiu Ghinea!

Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Sorin Moise, ne va relata, de la ora 20h00, despre noul PNS și ce spune Bruxelles despre modificarile aduse.

Atenție, urmează discuții despre legea arendei și modificările aduse acesteia cu însuși autorul amendamentului adus legii: Emil Dumitru, vicepreședinte  al Comisiei de Agricultură a Camerei Deputaților.

De la ora 21h00, directorul general al Agenţiei  Domeniilor Statului, George Sava, ne va vorbi despre primele licitații care au avut loc pe terenurile ADS-ului și ce se pregătește în intervalul de timp următor.

Tot de la 21h00, Adrian Pintea, directorul general APIA, va anunța care sunt schemele de plată care intră, începând cu 16 octombrie, în avans, dar și ce plăți va mai face APIA până la sfârșitul anului.

- Publicitate -

Așadar, teme care, în niciun caz, nu trebuie să le ratați în seara asta la “Agricultura la raport”, de la ora 20h00!

Așteptăm întrebările dumneavoastră.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole