Ora 20.00 – Agricultura la Raport. În așteptarea veștilor bune, agricultura rezistă!

O nouă ediție Agricultura la Raport vine și în această seară la Agro TV, cu noi informații și dezbateri

Alături de Ovidiu Ghinea, în această seară, în direct de la Bruxelles, europarlamentarul Carmen Avram, reprezentanta României în Comisia pentru agricultură din Parlamentul European vine cu noi detalii în exclusivitate la Agricultura la Raport despre noua Politică Agricolă Comună.

În studioul Agro TV vor veni unii dintre cei mai cunoscuți fermieri români, precum Dimitrie Muscă și Larisa Ene, dar și medicul veterniar Adrian Balaban.

Urmăriți așadar ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport pentru că veți afla din nou informații de ultimă oră din agricultură, și veți putea urmări declarații în exclusivitate despre evoluția sectoarelor vegetal, dar și zootehnic din România

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole