Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Și tu poți accesa fonduri europene!

Este marți, deci este o nouă ediție de Agricultura la Raport din care vă puteți informa despre toate mecanismele de accesare a fondurilor europene.

Ovidiu Ghinea și invitații săi în studioul Agro TV, specialiști consultanți pe fonduri europene, vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ce trebuie să faceți pentru a beneficia de măsurile de finanțare pentru agricultură și mediul rural.

Dacă plănuiți în această perioadă să elaborați un proiect pentru obținerea de fonduri europene sau poate întâmpinați probleme în proiectele pe care le aveți deja în derulare, aveți acum ocazia să interveniți, în direct, într-o dezbatere interactivă la Agricultura la Raport

Nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. Începînd cu ora 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, unde ne puteți trimite toate mesajele și întrebările dumneavoastră.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole