17 ianuarie 2022 - 10:56

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Fermierii, față în față cu reprezentanții din agrobusiness. Cum puteți avea succes în agricultură?

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate din industria agricolă.

De la ora 20:00, Ovidiu Ghinea vă propune o analiză sugestiilor pe care companiilor de agrobusiness din România le au pentru fermieri. Cât de mult contează contribuția lor la rezultate agricole,dar și câteva perspective de succes, aflați de la Agro TV.

În a doua parte a emisiunii, Marius Micu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va fi prezent în platoul emisiunii Agricultura la Raport și va răspunde tuturor curiozităților și întrebărilor din partea telespectatorilor.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.